! Covid-19 en de lessen !

Als we door overheidsmaatregelen geen lessen in onze lokalen meer mogen geven, zullen we in eerste instantie overschakelen naar online lessen.
Dan bezorgen we je op voorhand een filmpje dat thuis je kan inoefenen, om daarna op het geplande lesmoment een online Zoom sessie te houden.
Daar wordt dieper op de leerstof ingegaan, kan je vragen stellen, en krijg je persoonlijke feedback als je je camera aanlegt.
Indien mogelijk vragen we dat danskoppels dan samen komen zodat we maximaal kunnen focussen op koppeldans.

Als we terug naar een volledige lockdown gaan en mensen uit verschillende bubbels niet meer mogen samenkomen, dan voorzien we voldoende inhoud om zowel solo als in koppel aan de slag te gaan!

Omdat jullie al ervaring hebben met deze manier van les krijgen, vertrouwen we erop dat je voor jezelf kan inschatten of je, rekening houdend met deze alternatieven, jezelf kan engageren om voor het hele pakket in te schrijven.
Je inschrijving geldt dan voor alle hierboven vermeldde manieren waarop we de lessen aanbieden, inclusief alternatieven omwille van overheidsmaatregelen.

Overheidsmaatregelen worden dus niet als geldige reden beschouwd om de lessen stop te zetten en het overige lesgeld terug te krijgen.

Lifelong Lindy Hop

Ben je een tijd geleden ook verliefd geworden op deze swingende dans, kan je de basis en wil je meer lesmateriaal?
Dan is deze reeks ideaal voor jou!

Ronja & Bram begeleiden je gedurende 15 lessen verder in Lindy Hop Land.
We zetten in op nieuwe figuren én achterliggende techniek zodat je verder kan groeien als danser.
We richten ons hierbij sterk op individuele feedback, en zullen dansers die snel willen groeien een extra uitdaging geven.

Wat moet je kennen?

Je zit op de juiste plek in deze groep als je de basisritmes (triple step, groove walk & kick step) onder de knie hebt, vlotjes de Tuck Turn, Swing Out en Lindy Circle uitvoert en je op snellere muziek o.a. de Kick- en Tandem Charleston danst.
Hoe lang je al danst of hoe vaak je naar social dances gaat maakt niet uit, zolang je "The Basics" maar onder de knie hebt.
We laten voldoende ruimte in de lessenreeks zodat iedereen op zijn tempo kan groeien.

Info

Prijs:  €190 per danser
Tijdstip:  20u30 tot 21u50
Locatie:  OC Groeningeheem, 2e verdieping, lokaal 16
Data:  15 lessen op woensdag, van 7 oktober 2020 tot 3 februari 2021
Géén les op: 4 november, 23 & 30 december 2020
Lesgevers:  Ronja & Bram

Meer info over de exacte data vind je op onze kalender.

© Copyright 2016-, The Cherry Dots +32 475 47 88 64 - Privacyverklaring

Webdesign by Bram Smans.