Ons team

Michael

Als danser uit Gent had Michael een unieke stijl en energie om de hele nacht door te dansen.

In 2017 kreeg hij ongeval waardoor hij in een rolstoel terecht kwam. Dat weerhield hem er niet van om actief te zijn in de Lindy Hop scene!

Michael danst nog steeds met zijn Cherry Dots en op de social dansvloer. Als hij niet danst, speelt hij muziek waar hij zelf op zou willen dansen.

Michael streeft naar inclusie in de Lindy Hop en wil andere dansers in een rolstoel inspireren dat het nog niet voorbij is!

Ronja

Met een achtergrond in Salsa en Folkdans leerde Ronja in 2012 de Lindy Hop kennen.

Ze werd meteen verliefd op deze swingende muziek en dans. Wat haar zo aantrekt is dat je als volger heel veel input hebt, en je zo enorm creatief en muzikaal kan bewegen.

Ze vindt het super om haar danspartner te inspireren en zo samen een dans te kunnen maken met ruimte voor elkaars interpretatie van de muziek.

Vooral met Charleston en de oldschool Ragtime piano muziek krijg je haar niet van de dansvloer.

En dat alles met een big smile!

Bram

Vanaf 1m20 stond Bram al te bouncen, dansen en tappen, van breakdance tot hedendaagse dans. De echte klik kwam door de liefde voor jazz muziek en daarna de dans.

Bram is de artiest van de groep, met een achtergrond in woordkunst en drama,  alsook improvisatietheater.

Een gepassioneerd lesgever die graag tot in detail gaat, alsook een zeer enthousiast choreograaf met aandacht voor beeld en verhaal in dansroutines.

Van cabaret tot danstheater, Bram geeft je graag dat tikkeltje extra!

Fanny

Toen Fanny voor het eerst Lindy Hop zag, wist ze meteen dat ze hierin al haar enthousiasme en energie kwijt zou kunnen.

Vooral de vrijheid die je voelt en kan uitdrukken op de dansvloer, in combinatie met die swingende muziek en de good vibes vindt ze prachtig.

Elke dans is voor haar een conversatie met een partner, waarbij je automatisch in een happy flow komt. Dansen maakt gelukkig, en zelfs na die ene dans, of de dansavond, blijft dit gevoel.

Swingdansen is voor Fanny meer dan enkel dans, en geeft haar balans in het dagelijkse leven.

Op het einde van een feestje is Fanny diegene die blijft plakken, terwijl ze nog met iedereen aan het praten is.

Positive vibes op de dansvloer én ernaast!

Rémy

Zijn passie voor muziek was al diep geworteld toen hij in 2013 in aanraking kwam met Lindy Hop. Sindsdien is hij Lindy Hop en Authentic Jazz zoveel mogelijk aan het verkennen en spitst hij zich zoveel mogelijk toe op techniek, ritme en muzikaliteit.

Als leerkracht kijkt hij met een scherp oog toe om haarfijn uitleg en feedback te geven om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen tijdens het dansen.

Social dansen is essentieel voor hem, zowel in het leerproces als het plezier ervan te ervaren, dus wees bereid, de kans is groot dat hij je zal overtuigen om met ons te komen dansen!

Naast dansen, houdt hij van de vintage stijl van kleding en speelt hij graag zijn beste vinylplaten die je voeten doen jeuken om te dansen!

Eva

Teacher
Performer
Choreograaf

 

Binnenkort meer info

© Copyright 2016-, The Cherry Dots +32 475 47 88 64 - Privacyverklaring

Webdesign by Bram Smans.

The Cherry Dots Productions VZW

Minister de Taeyelaan 1,

8500 Kortrijk

Ond. nr.: 1004 461 130

RPR Gent, afdeling Kortrijk

productions@thecherrydots.be

+32 (0)475 47 88 64